Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Довършителни работи и вътрешни ремонти

Довършителни работи и вътрешни ремонти

Фирмата се е наложила в извършването на качествени довършителни работи и вътрешни ремонти с продукти на водещи производители на строителни материали.

При изпълнението на дейностите, можем да предложим на клиентите си нашия богат опит при избора им на визия. Можем да Ви препоръчаме и специалисти по интериорен дизайн, които ще Ви дадат идеи и решения независимо от площта, която искате да преобразите.

Гипсокартон

За Вашия дизайн и комфорт дружеството предлага изработка на детайлни тавани, предстенни обшивки, щендерни стени, преградни стени и всякакви други елементи от гипсокартонни плоскости.

Бояджийски работи

Качественото полагане на завършващото бояджийско покритие, винаги оставя в клиента чувството на удовлетворение от добре свършената работа.

Декоративни настилки и облицовки

Полагане на различни видове декоративни настилки и облицовки, като теракот, гранитогрес, настилки от естествени материали (камък, дърво и др.), щамповани бетони, тротоарни плочи, гранитни и бетонни павета, декинг и други, както и комбинации между естествени и изкуствени настилки.

Декоративни интериорни мазилки

Полагане на декоративни интериорни бои и мазилки с качествени материали на едни от водещите производители.

Електрически инсталации

Фирмата предлага качествено изграждане, поддръжка и ремонт на силно и слаботокови електрически инсталации, съобразено с всички действащи норми и нормативи в Р. България.

ВиК инсталации

Подмяна, ремонт и изграждане на всякакви водопроводни и канализационни системи.Може да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook