Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Консултации

Консултации

От 1993 г. до днес, ръководният екип на фирмата анализира всичко, което се случва със сектор Строителство. Променяха се законите, хората, променяше се бизнес моделът и все още се променят. Появиха се много контролни органи, лицензи, а също и ограничения.

Нашето мнение е, че крайният клиент (инвеститорът) не винаги е наясно с всички формалности, съпътстващи изграждането на един обект и неговото въвеждане в експлоатация. Инвеститорът се среща с нас, за да получи по-добра цена, но в етапа на преговорите става ясно, че клиентът въобще не е наясно през какво трябва да премине. Горещо препоръчваме на всички желаещи да строят да намерят своя доверен строителен специалист (консултант), който ще ги преведе "сухи през реката" (строителния процес).

Това е нашата мисия, ЗАЩИТА НА ИНВЕСТИТОРА, тъй като всички участници в строителния процес - проектанти, независим надзор, строител, контролни общински и държавни органи, лицензионни дейности, съпътстващи изграждането на обекта, енергоносителни и ВиК дружества, всички са изключително важни, но взаимно независими като действия и обща отговорност. Ние предлагаме ДА БЪДЕМ СВЪРЗВАЩОТО ЗВЕНО.Може да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook