Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Довършителни работи и вътрешни ремонти

  • 05/04/2018 08:13
С екип от професионалисти ще можете да завършите проекта си с минимум времеви ресурс при максимум поета отговорност.
1

При изпълнението на електрическата и ВиК инсталациите е добре първо да си представите как би изглеждал Вашият дом с обзавеждането и после да прекарвате кабели за електрическата инсталация, за да не правите двойна работа, което отново ще доведе до разходи и време.

Монтиране на отоплителната система, гипсокартони, преградни стени, шпакловки, поставяне на настилки, облицовки и интериорни мазилки, монтаж на дограма и интериорни врати – тук най-важното е да имате предвид, че всеки доставчик има различни срокове на доставка на материалите, които могат да достигнат и до 2 месеца за настилките, например. Избирайте отдалеч, поръчвайте навреме и предвидете резерв, за да не наложи да „кърпите“ положението.

С екип от професионалисти ще можете да завършите проекта си с минимум времеви ресурс при максимум поета отговорност. Нашият съвет: изберете внимателно още в началото своя изпълнител, за да се движите само напред и да отчитате коректно свършена работа, а не нужда от смяна на изпълнителя и обичайното разочарование от майстори. Заложете на утвърден екип с дългогодишен опит, който може да Ви предостави комплексен подход и успешен резултат.

Ако сме Ви били полезни с тази статия, може да ни препоръчате на приятел!

Вижте повече за нашите услуги.

Предишна статияСледваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook