Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Вертикална планировка, подготовка на двор и оформяне на градина

  • 14/03/2018 08:07
Един от моментите, в които къщата заприличва на дом.
1

При строежа на еднофамилна къща това несъмнено е един от моментите, в които къщата заприличва на дом, както и една от основните причини въобще за закупуването на парцел и започването на строеж от нулата. Независимо дали става въпрос за еднофамилна къща и оформяне на чисто нов двор или преустройство на стар, за изграждане или ремонт на общинска площ, вертикалната планировка е много ключов момент.

Финалният визуален резултат от една добре изпълнена вертикална планировка е красиво оформен плочник, прилежащи бордюри, преходи чрез стъпала и/или рампи и красиви камъчета. Зад този ефект, обаче, стои инженерна мисъл, приложена точно за Вашия терен и сериозна работа като изземване на земна маса от едни места и добавянето й към други, трамбоване, определяне на нивата и наклоните при фиксирането на бордюрите и подредбата на настилката. Също така на този етап се изгражда поливната система, водотводите и водоотвеждащите тръби, дренажната система, залагат се кабелите за градинското осветление. Работа, която изисква сериозни инженерни познания  и комплексен подход.

Нашият съвет: доверете се на професионалист с широки познания, който да Ви консултира за всички етапи и да обмислите добре всичко преди да действате.

Ако сме Ви били полезни с тази статия, може да ни препоръчате на приятел!

Вижте повече за нашите услуги.

Предишна статияСледваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook