Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Преди да дойде времето на дивана

  • 18/10/2017 22:14
Замисляли ли сте се колко стъпки трябва да минете преди да седнете на новия си диван в новия си слънчев хол в новата си красива къща?
1

Със сигурност, колкото и да сте прецизни в планирането във Вашата работна област, не може да сте напълно подготвени за това, което Ви предстои. Строителството е изцяло друга сфера, която в правилните ръце, също се подчинява на последователност, норми и логика. Но в България често се работи без никаква логика или още по-лошо, с умисъл за некоректност.

Вие започвате да четете денонощно форуми, да разговаряте с приятели и с техни приятели, които наскоро са преминали през приключението да строят къща. Със сигурност в главата Ви полека лека настъпва хаос, как е възможно на един грубият строеж да му е излязъл 100 лв. на квадратен метър, а друг да Ви убеждава, че ако не сте си нагласили поне 300 евро за квадратен метър, въобще и да не се захващате да копаете. Защото и дупката струва пари.

Заповядайте на среща с нас, за да оценим реално ситуацията Ви. Ще подходим индивидуално, ще Ви дадем съвети, които друга фирма може би би си спестила. Ще се убедите, че строежът може да е приятно и без стресово преживяване, а това ще повлияе и на енергията, с която давате старт на живота в новия Ви дом.

Срещаме се партньори, разделяме се приятели!

Вижте повече за нашите услуги.

Следваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook