Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Оферта за груб строеж

  • 10/01/2018 11:28
Всеки може да започне Вашия строеж, но ние даваме гаранция, че можем да го доведем до успешен край.
1

Фирма „Кънев 2000“ има богат опит в изграждането на еднофамилни къщи. Всеки обект е различен според особеностите на терена, архитектурата и използваните материали. Можем да коментираме оферта за груб строеж или до ключ. Това, което ни е необходимо, за да изготвим Вашата оферта са: Геоложки доклад, части „Архитектура“ и „Конструкция“ от архитектурния Ви проект и Количествено-стойностната сметка (КСС), изготвена от проектантите Ви. Обичайно КСС не са подготвени прецизно от проектантския екип и редица дейности са изпуснати. Като Ваш коректен партньор, ние ще Ви информираме за всички стъпки и разходи, за да вземете своя информиран избор още в самото начало. Ще изготвим времеви график, за да може да предвидите най-прецизно финансовия си ресурс. Ако изберете да работите с нас, ще Ви предоставим Договор, в който задълженията Ви няма да са свързани само с извършването на плащания, а ще получите сигурност и гаранция във всеки един момент.

Нашият съвет: когато събирате оферти от строителни фирми, не гледайте само цифрите в графата „Общо“ в КСС, а преценете внимателно всички аспекти – спестяват ли си или окрупняват ли някои строителни фирми дейностите в КСС, предоставят ли Ви с готовност образец на Договор за извършване на строително-монтажни работи, както и най-вече обърнете внимание на съдържанието на самия договор и правата и гаранциите, които Ви предоставя.

Направете своето запитване към нас още днес. Всеки може да започне Вашия строеж, но ние даваме гаранция, че можем да го доведем до успешен край. Срещаме се партньори, разделяме се приятели!

Ако сме Ви били полезни с тази статия, може да ни препоръчате на приятел!

Вижте повече за нашите услуги.

Предишна статияСледваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook