Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Покрив, покривни конструкции и топлоизолация

  • 03/02/2018 11:43
Препоръчваме Ви да направите покривната конструкция заедно с топлоизолацията. Вижте защо в статията.
1

Строежът на една къща е съставен от етапи, които от една страна биха могли да се възложат на отделни изпълнители и да се разсрочат във времето, но от друга те са тясно свързани и за оптимален резултат, би било по-добре да се осъществят накуп. Един такъв пример е изграждането на покривната конструкция и топлоизолацията. В техническо отношение изграждането на покрив (ако вземем за пример скатния) включва направата на дървена конструкция, поставяне на защитно фолио, дървена скара и редене на керемиди.

Към този етап се включват и редица тенекеджийски работи, като особено внимание следва да се обърне на водоотвеждащата система, а именно улуците, полите и казанчетата. Фирма „Кънев 2000“ работи както с утвърдени фирми на пазара, предлагащи готови решения, така и с доказали се майстори-тенекеджии, които ще изваят водосточната система, специално по извивките на Вашия покрив, за да бъде изведена дъждовната вода възможно най-прецизно към канализационната система.

Направата на покрива би могла (препоръчаме този подход) да се съчетае с монтажа на топлоизолацията. Нашите доводи за едно подобно решение са: разходът за разполагането на скелето ще Ви е еднократен, а групата ни от специалисти са професионалисти както в изграждането на покриви, така и в полагането на топлоизолация, което води отново до оптимизиране на разходите и получаване на готов продукт в по-кратки срокове и на по-изгодна цена.

Ако сме Ви били полезни с тази статия, може да ни препоръчате на приятел!

Вижте повече за нашите услуги.

Предишна статияСледваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook