Телефон за контакти: +359 89 999 80 20


Пу пу, да не ти влиза майстор в къщата!

  • 27/12/2017 12:22
Кой казва, че положението трябва да е толкова зле?
1

Не само да не ти влиза в къщата, а да бъде с теб от самото начало, когато къща още няма? Това е голямо решение и отговорност, което ще погълне значителна част от времето, нервите и парите Ви.

Нашият съвет: изберете своя строител на база много критерии, а не само върху един или два, а за останалото да стискате палци. Проведете няколко разговора, вижте дали имате доверие на човека срещу Вас, дали и как върви комуникацията с него, можете ли да го откриете по телефона, навреме ли връща позвъняванията Ви, в ситуациите, в които можете да проверите думите му, не се колебайте да го направите. Потърсете препоръки от негови клиенти, посетете къщите им, ако Ви поканят, обменете с тях опит от строителния процес и впечатления за самия строител. Обърнете внимание дали строителят Ви дава само телефон, на който да звъннете за препоръка или е готов във всеки един момент да Ви разведе лично и да почука на къщите, които е построил. Дали на Вашите въпроси отговаря, че ще провери и ще Ви изпрати информацията допълнително или може веднага да Ви даде няколко варианта с ценово измерение.

Разликата в тези два подхода говори, че собственикът на строителната фирма е не само неин представител, а активно следи пазара и оперативно ще е на терен, за да може да решавате бъдещите ситуации ефективно, без да губите излишно време. Бихте могли още в течение на преговорите да поднесете такъв „казус“ на бъдещия Ви строител, за да видите възможностите му в действие. Ако той е в състояние веднага да Ви предостави поне 3 решения на казуса, да Ви ги обясни технически на достъпен език, да Ви даде цени, предимства и недостатъци за всеки от тях и Вие в рамките на една среща да направите своя информиран избор, това е Вашият човек!

Ако сме Ви били полезни с тази статия, може да ни препоръчате на приятел!

Вижте повече за нашите услуги.

Предишна статияСледваща статияМоже да ни намерите на:

   Тел: +359 89 999 80 20

   Email: kanevltd@gmail.com

 

Последвайте ни и тук:

    • Facebook